Aida64B49y1 Rendelésre 1-3 munkanap 12 hó  Gyártó: AIDA »

Aida64 Business 25-49 gép 1 év Diagnosztikai licenc szoftver

Aida64 Business 25-49 gép 1 év Diagnosztikai licenc szoftver Alapadatok : Platform :Windows Nyelv :Magyar Rendszer jellemző :32/64 bit Felhasználói terület :Vállalati Licenc forma :E-licenc Az AIDA64 Business az igényeknek megfelelő részletességű hardver- és szoftverleltárt készít a…
6 350 Ft
(5 000 Ft + 27% ÁFA) [17.35EUR] / db
Min. rendelhető: 25 db Max. rendelhető 49 db
Aida64 Business 25-49 gép 1 év Diagnosztikai licenc szoftver

Alapadatok :
Platform :Windows
Nyelv :Magyar
Rendszer jellemző :32/64 bit
Felhasználói terület :Vállalati
Licenc forma :E-licenc

Az AIDA64 Business az igényeknek megfelelő részletességű hardver- és szoftverleltárt készít a vállalati hálózatra csatlakozó windowsos számítógépekről. Mivel támogatja a parancssori kapcsolókat, a leltárkészítés teljes mértékben automatizálható, a PC-kről készített riportok pedig további feldolgozást lehetővé tévő nyílt fájlformátumokba és SQL-adatbázisba is elmenthetők. A különböző időpontokban készített leltárak közti eltérések nyomon követhetők a szoftver változáskezelőjében, de a termék valós időben is tud figyelmeztetést küldeni bizonyos eseményekről, változásokról, valamint távoli megfigyeléssel és távvezérléssel segíti a PC-k karbantartását. Az AIDA64 Business minden 32 és 64 bites Windows operációs rendszerrel kompatibilis, beleértve a Windows 8.1-et és a Windows Server 2012 R2-t is.
Részletes információ: http://www.aida64.hu/termekek/aida64-business

Rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Microsoft Windows 95 vagy újabb
Processzor: Intel Pentium vagy újabb
Memória: 32 MB (a benchmarkokhoz legalább 128 MB)
Telepítéshez szükséges lemezterület: 40 MB

A díjnyertes AIDA64-motorra épülő üzleti szoftver, mely részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, valamint távoli funkciókkal teszi egyszerűbbé a gépek karbantartását. A termék statisztikai adatokkal támogatja az IT-döntéshozatalt, és így segíti az informatikai költségek csökkentését.

Próbaváltozat élesítése:
Az AIDA64 próbaváltozatai – ideértve az AIDA64 Network Audit és AIDA64 Business tesztverzióit is – teljes értékű, licencelt programmá alakíthatók a vásárlás során kapott termékkulcs megadásával. Ehhez a programot nem szükséges újratelepíteni.

A webáruházban az üzleti termékek esetében előzetes banki átutalással lehet fizetni.
Gyártói link: http://www.aida64.hu/termekek/aida64-business

Szállítás

Elektronikusan, email-ben


A rendelés visszaigazolása után kiállítjuk a licencek számláját, amit emailben küldünk meg a megjelölt kapcsolattartónak. Az ellenérték bankszámlánkra történő beérkezése után (a banki közlemény rovatba írja be rendelési számát), munkaidőben akár 1 órán belül megkapja a megjelölt kapcsolattartó azt az emailt, amiben a kiválasztott szoftver használatához szükséges termékkulcs(ok) van(nak) – illetve hivatkozások a kiválasztott szoftver letöltéséhez.

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek