Aida64NA49y1 Rendelésre 1-3 munkanap 12 hó  Gyártó: AIDA »

Aida64 Network Audit 25-49 gép 1 év Diagnosztikai licenc szoftver

Aida64 Network Audit 25-49 gép 1 év Diagnosztikai licenc szoftver Alapadatok : Platform :Windows Nyelv :Magyar Rendszer jellemző :32/64 bit Felhasználói terület :Vállalati Licenc forma :E-licenc Gyártó: AIDA Elérhetőség: Írásos megrendelésre (nem lemondható) Az AIDA64 Network Audit az…
3 175 Ft
(2 500 Ft + 27% ÁFA) [8.70EUR] / db
Min. rendelhető: 25 db Max. rendelhető 49 db
Aida64 Network Audit 25-49 gép 1 év Diagnosztikai licenc szoftver

Alapadatok :
Platform :Windows
Nyelv :Magyar
Rendszer jellemző :32/64 bit
Felhasználói terület :Vállalati
Licenc forma :E-licenc
Gyártó: AIDA
Elérhetőség: Írásos megrendelésre (nem lemondható)

Az AIDA64 Network Audit az igényeknek megfelelő részletességű hardver- és szoftverleltárt készít a vállalati hálózatra csatlakozó windowsos számítógépekről. Mivel támogatja a parancssori kapcsolókat, a leltárkészítés teljes mértékben automatizálható, a PC-kről készített riportok pedig további feldolgozást lehetővé tévő nyílt fájlformátumokba és SQL-adatbázisba is elmenthetők. A különböző időpontokban készített leltárak közti eltérések nyomon követhetők a szoftver változáskezelőjében. Az AIDA64 Network Audit minden 32 és 64 bites Windows operációs rendszerrel kompatibilis, beleértve a Windows 8.1-et és a Windows Server 2012 R2-t is.

Rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Microsoft Windows 95 vagy újabb
Processzor: Intel Pentium vagy újabb
Memória: 32 MB
Telepítéshez szükséges lemezterület: 40 MB

Részletes információ: http://www.aida64.hu/termekek/aida64-network-audit

Az AIDA64 Network Audit licenc a termék üzleti célú felhasználását teszi lehetővé egy vállalat vagy intézmény belső hálózatán, adott számú számítógépen. A licenccel a termék kizárólag a vállalat vagy intézmény tulajdonában lévő számítógépeken használható.

Próbaváltozat élesítése:
Az AIDA64 próbaváltozatai – ideértve az AIDA64 Network Audit és AIDA64 Business tesztverzióit is – teljes értékű, licencelt programmá alakíthatók a vásárlás során kapott termékkulcs megadásával. Ehhez a programot nem szükséges újratelepíteni.

A webáruházban az üzleti termékek esetében előzetes banki átutalással lehet fizetni.
Gyártói link: http://www.aida64.hu/termekek/aida64-network-audit

Szállítás

Elektronikusan, email-ben


A rendelés visszaigazolása után kiállítjuk a licencek számláját, amit emailben küldünk meg a megjelölt kapcsolattartónak. Az ellenérték bankszámlánkra történő beérkezése után (a banki közlemény rovatba írja be rendelési számát), munkaidőben akár 1 órán belül megkapja a megjelölt kapcsolattartó azt az emailt, amiben a kiválasztott szoftver használatához szükséges termékkulcs(ok) van(nak) – illetve hivatkozások a kiválasztott szoftver letöltéséhez.

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek