Információk

Szoftver webáruház, az Antók Mérnöki Iroda Kft. projektje. Informatika távközlés szakértés oktatás kereskedelem - AMI számít

Szoftverértékesítési és webshop üzemeltetési tapasztalatainkra alapozva nyitottuk meg webáruházunkat.

Rendeljen 1 perc alatt elektronikus szoftvereket webshopunkból!

Az Online Szoftveráruház

Azonnali elektronikus kézbesítéssel a Szoftver Webáruházból kényelmesen, munkaidőn túl is-, éjjel-nappal is rendelhet. Elsősorban elektronikus szoftverlicenceket értékestünk, így a vásárolt software licencét, és a letöltési linket a fizetést követően emailben küldjük el a magjelölt kapcsolattartónak.

Az egész folyamat villámgyors. Nincs fizikai termék, minden elektronikusan történik. (A számla külön kérésre papíralapon is postázásra kerülhet)

Mostantól a Szoftver webáruház webshopjából Microsoft szoftvereket is vásárolhat elektronikusan és villámgyorsan!

Nincs más teendője, mint követni az alábbi lépéseket a megrendeléshez:

Válassza ki KÍNÁLATUNK-ból a megfelelő termékcsoportot és a megfelelő terméket.
Állítsa be a darabszámot és rendelje meg a terméket.

A KASSZÁNÁL, a Megrendelés véglegesítésekor a MEGJEGYZÉS rovatban adja meg a végfelhasználó adatait (Tulajdonos, Kapcsolattartó, Email cím, Telefonszám) és csak ezután véglegesítse a rendelését. (Különösen kell ügyelni az adatok helyességére, mert nincs módosítási lehetőség a rendelés visszaigazolása után!)

A rendelés visszaigazolása után kiállítjuk a licenszek számláját, amit emailben küldünk meg a megjelölt kapcsolattartónak. Az ellenérték bankszámlánkra történő beérkezése után, munkaidőben akár 1 órán belül megkapja a megjelölt kapcsolattartó azt az emailt, amiben a kiválasztott szoftver használatához szükéges termékkulcs(ok) van(nak) – illetve hivatkozások a kiválasztott szoftver letöltéséhez.

Bankszámlaszámunk a kiállított számlánkon és az ÁSZF elején is megtalálható.

Ha bizonytalan a megrendelési folyamattal, vagy bármely témában, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk!