szoftver.superwebaruhaz.huVeeam Veeam Endpoint Backup FREE

Veeam Endpoint Backup FREE

Ár: 0 Ft (0 Ft + 27% ÁFA) [0 EUR] / db
  VEBF
  RENDELéSRE
 Gyártó: Veeam »
A Végpontok biztonsági mentése legyen Egyszerű és INGYENES! Amennyiben Ön Microsoft Windows felhasználó, úgy a végpontok olyan biztonsági mentésére van szüksége, amely egyszerűen csak működik.
A Veeam® Endpoint Backup™ INGYENES verziója mind Windows-alapú asztali számítógépek, mind laptopok, és még a régről megmaradt, fizikai Windows szerverek biztonsági mentései kapcsán is egyszerű, ingyenes megoldást kínál. A Microsoft hitelesítése szerinttermékünk kompatibilis a Windows 10-zel is!
Az ÚJ 1.5 verzió révén gyorsabb biztonsági mentési teljesítményre, jobb láthatóságra és teljesebb kontrollra tehet szert mind a biztonsági mentési folyamatokra, mind az ütemezésekre vonatkozóan, valamint az önállóan működő, teljes biztonsági mentéseket bármikor, bárhová elmentheti a felhasználói felületen keresztül. Megoldásunk ráadásul izolálja a biztonsági mentéseket a veszélyes támadásoktól!
Az ÚJ 1.5. verzió az alábbiakat tartalmazza:
CryptoLocker elleni védelem USB-tárhelyhez
E-mail értesítések és ütemezési opciók
Biztonsági mentési motor beállítása
És még sok minden más!

További információk: https://www.veeam.com/endpoint-backup-free.html
Letöltés:
https://www.veeam.com/endpoint-backup-free-download.html?ad=in-text-link
Mennyiség (db):
Kosárba

Szállítás

Elektronikusan, email-ben


A rendelés visszaigazolása után kiállítjuk a licencek számláját, amit emailben küldünk meg a megjelölt kapcsolattartónak. Az ellenérték bankszámlánkra történő beérkezése után (a banki közlemény rovatba írja be rendelési számát), munkaidőben akár 1 órán belül megkapja a megjelölt kapcsolattartó azt az emailt, amiben a kiválasztott szoftver használatához szükséges termékkulcs(ok) van(nak) – illetve hivatkozások a kiválasztott szoftver letöltéséhez.
 Postaköltség: Ingyenes

 Kosár

Az Ön kosara üres.

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink