VAMWF Rendelésre 1 munkanap  Gyártó: Veeam »

Veeam Agent for Microsoft Windows INGYENES

Veeam Agent for Microsoft Windows INGYENESWindows számítógép biztonsági mentése ingyen?A vírus- és zsarolóvírus-támadások egyre gyakoribbak, és ha érintett, rendszere és kritikus adatai veszélyben vannak. Legyen felkészülve, hogy percek alatt…
0.01 Ft
[0.00EUR] / db

Veeam Agent for Microsoft Windows INGYENES

Windows számítógép biztonsági mentése ingyen?

A vírus- és zsarolóvírus-támadások egyre gyakoribbak, és ha érintett, rendszere és kritikus adatai veszélyben vannak. Legyen felkészülve, hogy percek alatt helyreállíthassa, amire szüksége van - mintha meg sem történt volna.

Az INGYENES önálló Veeam® Agent for Microsoft Windows egyszerű megoldást kínál a Windows-alapú asztali számítógépek, laptopok és táblagépek biztonsági mentésére A Veeam Agent for Microsoft Windows INGYENES. Így könnyedén készíthet biztonsági másolatot számítógépéről külső merevlemezre, hálózati tárolómegosztóra (NAS) vagy egy Veeam Backup & Replication™ tárolóhelyre.

A bevált Veeam technológiákra épül

A Veeam Agent for Microsoft Windows FREE ugyanarra a technológiára épül, amelyet az #1 Veeam Backup & Replication szoftverben használnak. Ez az INGYENES önálló ügynök Windows biztonsági mentést és helyreállítást biztosít a helyiségekben, otthoni irodákban vagy mobil felhasználók kezében futó fizikai asztali számítógépek és laptopok számára - valamint a nyilvános felhőben futó Windows számítógépek számára.

Mit tartalmaz még az ingyenes windows biztonsági mentés?

Megbízható biztonsági mentések: Kap image-alapú biztonsági mentést a teljes számítógéphez, kötetszintű mentést, egyedi fájlszintű vagy mappaszintű mentést, amely a bevált Veeam-technológiákra épül.

Indítható helyreállítási adathordozók: Készítsen helyreállítási képet a számítógépéről többféle adathordozón, beleértve a cserélhető tárolóeszközöket (pl. USB flash meghajtók, SD-kártyák stb.), CD/DVD/BD adathordozókat vagy ISO-képet.

Rugalmas helyreállítás: A csupasz eszköz helyreállítási lehetőségeivel, az Instant VM Recovery®, a Microsoft Azure és AWS közvetlen helyreállítása és a fájlszintű helyreállítások lehetőségével a felhasználóknak számos lehetőségük van az adatok helyreállítására. Élvezze a lelki nyugalmat, amely a csökkentett állásidőből, az adatvesztés kockázatának csökkenéséből és a helyreállítási pontcélok (RPO) minden alkalommal történő teljesítéséből vagy túlteljesítéséből fakad.

Világszerte több mint 400 ezer ügyfél bízik bennünkTovábbi információk: veeam.com/windows-endpoint-server-backup-free

Letöltés: https://www.veeam.com/windows-backup-free-download.html

Szállítás

Elektronikusan, email-ben


A rendelés visszaigazolása után kiállítjuk a licencek számláját, amit emailben küldünk meg a megjelölt kapcsolattartónak. Az ellenérték bankszámlánkra történő beérkezése után (a banki közlemény rovatba írja be rendelési számát), munkaidőben akár 1 órán belül megkapja a megjelölt kapcsolattartó azt az emailt, amiben a kiválasztott szoftver használatához szükséges termékkulcs(ok) van(nak) – illetve hivatkozások a kiválasztott szoftver letöltéséhez.

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!