Kérjen Ajánlatot az itt nem található termékekre!

Szeptember 22-én debütálhat az Office 2016

Szeptember 22-én debütálhat az Office 2016

Kevesebb, mint egy hónap múlva debütálhat a Microsoft legújabb irodai programcsomagja, az Office 2016. Az új kiadás több új funkciót is tartalmaz majd, amelyek elsősorban a Windows 10-zel harmonizáló fiatalosságot tükröznek majd.

Kevesebb, mint egy hónap múlva debütálhat a Microsoft legújabb irodai programcsomagja, az Office 2016. Azt követően, hogy a Mac felhasználók már júliusban megkapták az Office 2016-ot, a programcsomag Windows rendszerre is debütálhat szeptember 22-én. Az új kiadás több új funkciót is tartalmaz majd, amelyek elsősorban a Windows 10-zel harmonizáló fiatalosságot tükröznek majd.

Az egyik ilyen a színes témák, amelyek a programok kinézetét fogja megváltoztatni új színsémák szerint. A Microsoft jobbá teszi az Outlook 2016-ban elérhető keresést, javul a csatolmányok és az emailek kézbesítésének is a kezelése. A Word 2016 és az Excel 2016-ban módosul a kép beillesztésének módja, amely így jobban kezelhető lesz. A legnagyobb változás egyébként talán az, hogy az Office 2016-ban szerkesztett dokumentumokat lehetőség lesz egyszerre több felhasználó által módosítani. Ez a funkció korábban csak az Office web appokban volt elérhető, most azonban a desktop alkalmazás is megkapja ezt a támogatást.

office_2016_megjelenes_leak_01_tech2

A Microsoft egyelőre nem erősítette meg a szeptember 22-i debütálást, de több forrás is arra utal, hogy valóban ez lesz a kiadási dátum.

 

Forrás: tech2.hu

További hírek